Direct naar inhoud

Het grote #TTIPalarm festival

Geplaatst in categorie:
Nieuws
Gepubliceerd op:

Wil je ook weten wat de laatste ontwikkelingen rondom deze vrijhandelsverdragen zijn? Wil jij ook weten wat er in de #TTIPleaks documenten staat? En wat voor een handelsafspraken wel aan een duurzame wereld bijdraagt?

Kom dan op 29 mei 2016 naar het #TTIPalarm Festival in Pakhuis de Zwijger met informatie, discussie, kunst en TTIP-vrij eten.

De onderhandelingen over het voorgenomen vrijhandelsverdrag tussen de Europese Unie en de Verenigde Staten (TTIP) zijn in volle gang en het verdrag tussen de Europese Unie en Canada (CETA) is bijna afgerond. Maar terwijl er nog allerlei hobbels te nemen zijn voor de onderhandelaars groeit het maatschappelijk verzet. Steeds meer mensen snappen dat deze verdragen een bedreiging van milieu-, arbeids- en consumentenbescherming betekenen en dat de beloofde economische groei een luchtkasteel is.

Op het Grote #TTIPalarm festival zullen kopstukken uit de Internationale Stop TTIP-beweging zoals John Hilary en Nick Dearden spreken, zijn er bezorgde BN-ers aanwezig, is er muziek en de mogelijkheid tot een TTIP-vrij dinner.

Tickets

Het programma start om 14.00 uur en is om 22.00 uur afgelopen. Normale tickets kosten 5 euro. Een ticket inclusief een TTIP-vrij dinner kost 14,50 euro.

Het programma is ontwikkeld door TNI in samenwerking met SOMO, Milieudefensie, Greenpeace en foodwatch. De hoofdtaal van het evenement is Engels. Klik hier(opens in new window) voor meer informatie en om je kaartje te kopen!

Sprekers

Partners

Geplaatst in categorie:
Nieuws
Gepubliceerd op:

Gerelateerde content

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuw onderzoek naar de macht van bedrijven.