Direct naar inhoud

Seminar van Tax Justice NL over winstbelasting

Geplaatst in categorie:
Nieuws
Gepubliceerd op:

Op woensdag 21 mei organiseerde Tax Justice NL een seminar over winstbelasting met als centrale thema’s ontwikkelingslanden en transparantie. Tijdens deze bijeenkomst werd Albert Hollander gepresenteerd als nieuwe voorzitter van Tax Justice NL. De presentaties en het volledige verslag van het seminar zijn beschikbaar als via www.taxjustice.nl//?nid=57000.

Op woensdag 21 mei organiseerde Tax Justice NL een seminar over winstbelasting met als centrale thema’s ontwikkelingslanden en transparantie. Tijdens deze bijeenkomst werd Albert Hollander gepresenteerd als nieuwe voorzitter van Tax Justice NL. De presentaties en het volledige verslag van het seminar zijn beschikbaar als via www.taxjustice.nl//?nid=57000(opens in new window) .

In het ochtendprogramma van het seminar van Tax Justice NL stond de relatie tussen belastingheffing en duurzame groei in ontwikkelingslanden centraal. Transparantie over belastingafdrachten en over internationale belastingplanning was het onderwerp van het middagprogramma. Tijdens het seminar presenteerden diverse Nederlandse maar ook buitenlandse experts hun visie op deze thematiek.

Geplaatst in categorie:
Nieuws
Gepubliceerd op:

Related news

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuw onderzoek naar de macht van bedrijven.