Direct naar inhoud

Belastingparadijzen: Wie betaalt de rekening?

Geplaatst in categorie:
Nieuws
Gepubliceerd op:

Op donderdag 10 mei organiseert Tax Justice Nederland een seminar en publieksbijeenkomst: “Tax Havens: Who pays the bill? Public debate on tax policy and development cooperation”.

Voor het seminar in de middag zijn diverse internationale en Nederlandse experts uitgenodigd om te spreken over thema’s zoals belastingparadijzen, belastingontduiking en belastingcompetitie, en de gevolgen hiervan voor ontwikkelingslanden. Na de bijeenkomst vindt om 17:15 de officiële lancering van Tax Justice Nederland plaats. Hiervoor is ook de pers uitgenodigd.

Tijdens het publieksdebat in de avond discussiëren Tweede-Kamerleden over de gevolgen van belastingcompetitie voor ontwikkelingslanden en welke rol Nederland als belastingparadijs hierbij speelt. De discussie wordt ingeleid met presentaties door experts uit binnen- en buitenland. Er is ruimte voor het publiek in de zaal om te reageren. De avondbijeenkomst vindt plaats van 19:00 tot 21:45 in de Idazaal in Den Haag en is voor iedereen (gratis) toegankelijk.

U kunt zich inschrijven voor het publieksdebat door een mail te sturen naar oikos@stichtingoikos.nl o.v.v. ‘aanmelding publieksdebat (avond) 10 mei Tax Justice Nederland’. Vermeld uw naam en telefoonnummer en eventueel uw functie en organisatie. Voertaal van de gehele conferentie is Engels. Meer informatie over de conferentie en het netwerk is te vinden op www.taxjustice.nl.

Datum: Donderdag 10 mei 2007
Tijd: 17:15 lancering Tax Justice Nederland, 19.00 – 21.45 publieksdebat
Locatie: Idazaal, Juffrouw Idastraat 2, 2513 CA, Den Haag
(route: http://www.idazaal.nl/site/files/idazaal_route_2005.pdf)

Geplaatst in categorie:
Nieuws
Gepubliceerd op:

Related news

Op de hoogte blijven?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van nieuw onderzoek naar de macht van bedrijven.