Foto:Onbekend

SOMO Services heeft veel kennis over de invloed van de private sector op duurzame ontwikkeling. Wij leveren onderzoek, training en advies aan maatschappelijke organisaties waarmee zij meer invloed kunnen uitoefenen op bedrijven en overheden. Zo dragen we bij aan het succes van publiekscampagnes, dialoog en partnerschappen met bedrijven.

Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in bedrijvenonderzoek, maatschappelijk verantwoord ondernemen en economische hervormingen. We hebben uitgebreide kennis van een groot aantal sectoren, zoals energie, mijnbouw, elektronica, kleding, voedsel en landbouw, farmacie, financiën en belastingen.

SOMO werkt samen met lokale onderzoeksorganisaties uit de hele wereld.

Gedragsregels

Op al ons onderzoek zijn SOMO’s gedragsregels van toepassing, Hiermee willen we de normen en waarden expliciet maken die als uitgangspunt dienen bij het onderzoek dat door en in opdracht van SOMO Services wordt verricht.

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden van SOMO zijn bedoeld om de samenwerking met opdrachtgevers te bevorderen en misverstanden te voorkomen. Onze algemene voorwaarden hebben betrekking op al onze offertes en dienstverleningsopdrachten.