Foto:Onbekend

SOMO Services biedt stimulerende en actiegerichte trainingen aan die zijn ontwikkeld op basis van tientallen jaren ervaring in onderzoek naar multinationale ondernemingen. Onze trainingen bieden maatschappelijke en (semi)publieke organisaties praktische kennis en vaardigheden om duurzame verandering te stimuleren en tegenwicht te bieden aan niet-duurzame strategieën en praktijken van multinationale ondernemingen.

De trainingen worden gegeven door thematische specialisten en aangeboden in verschillende vormen:

Seminars en workshops

We bieden meerdaagse seminars en korte workshops aan, waarin deelnemers praktische kennis en vaardigheden opdoen. Deelnemers leren hoe ze de impact van bedrijven effectief kunnen onderzoeken en wangedrag van ondernemingen aanpakken.

E-learning modules

Onze e-learning modules combineren persoonlijke interactie met de onderzoekers en de flexibiliteit van leren op eigen tempo. SOMO’s e-learning modules zijn vooral geschikt voor trainingen tijdens het werk. Hiermee kunnen ook gelijktijdig deelnemers op verschillende locaties bereikt worden.

Trainingen op maat

Naast trainingsprogramma’s over onderzoek naar bedrijven en het aanpakken van misstanden veroorzaakt door bedrijven, bieden we wereldwijd trainingen op maat aan. Deze zijn aangepast aan de specifieke behoeftes van een organisatie.

Onderwerpen

SOMO Services verzorgt trainingen over de volgende onderwerpen:

  • Onderzoek naar bedrijven
  • Bedrijven en mensenrechten (inclusief klachtenmechanismen).
  • Ketenanalyses

Bekijk ook de dossiers waarop we werken.


Abonneer u op de SOMO Services nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.