Foto:Onbekend

SOMO Services biedt onderzoek op maat aan in de vorm van nuttige, heldere analyses. We hebben meer dan veertig jaar ervaring in het doen van onderzoek naar bedrijven en hun ketens. Hierdoor begrijpen we precies wat de specifieke behoeftes en uitdagingen van maatschappelijke organisaties zijn als het gaat om bedrijfsonderzoek. Onze expertise:

Company Quick Scan door SOMO Services
Brochure

Onderzoek naar bedrijven

SOMO Services biedt alle benodigde bedrijfsinformatie, van bedrijfsstructuur en financiën, tot bedrijfsstrategieën zoals belastingontwijking.

 

Onderzoek naar sectoren

Onze onderzoekers hebben brede en diepgaande kennis over belangrijke sectoren en markten en de dynamiek daarvan. Ons sectoronderzoek bestaat uit een analyse van bedrijfsstrategieën, benchmarks op basis van verschillende bronnen en onderzoeksmethodes. Dit varieert van lokale bronnen tot wereldwijde databases.

Onderzoek naar productieketens

SOMO Services onderzoekt de ketens van producten en individuele bedrijven wereldwijd om zo organisaties te ondersteunen bij het voorkomen, openbaar maken of stoppen van schendingen van arbeids- en mensenrechten, corruptie en niet-duurzame praktijken.

Analyse van overheidsbeleid

We onderzoeken en analyseren de duurzaamheid van overheidsbeleid op nationaal, Europees en internationaal niveau. Ook onderzoeken we de lobby en invloed van de private sector op beleid.


Abonneer u op de SOMO Services nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.